NEKOLIKO RIJEČI O NAMA

   Gospodarsko društvo Europrodukt d.o.o. u obiteljskom vlasništvu nudi usluge proizvodnje i ugradnje prozora, vrata i visećih fasada od PVC i ALUMINIJSKIH profila, kao i ugradnju izolacijskih stakala. Bavimo se izradom PVC stolarijom i AL. bravarijom već dugi niz godina.

   Sjedište firme Europrodukt se nalazi u Širokom Brijegu, a zbog kvalitete rada osnovali smo podružnicu i u Hrvatskoj.
Dugogodišnje iskustvo i kvalitetna izrada i ugradnja PVC stolarije doveli su nas među top 10 vodećih firmi u ovoj branši na području BiH ali i cijele regije.

   Postrojenja s kojim radimo su visoke CNC tehnologije koja su direktno povezane sa centralnim kompjuterskim sustavom. Nudimo vrhunski proizvod po
prihvatljivoj cijeni.

   Naši prozori i vrata nude moderne oblike i dizajn te idealna rješenja uvažavajući funkcionalnost, stabilnost i jednostavnost održavanja uz dugi vijek trajanja.
Prilikom kupnje stolarije jako je važno odabrati onu tvrtku koja vam može ponuditi kvalitetan i dugotrajan proizvod, kvalitetnu ugradnju te svakako tržišnu cijenu.

   Brojne reference dokaz su o uspješnom poslovanju već dugi niz godina, proizvodnja se iz dana u dan povećava te bivamo sve popularniji kako na domaćem, ali kontinuirano i na stranom tržištu.

   Područje našeg djelovanja su: BiH, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Njemačka, Austrija i Italija.